Tuthammar, terrängträning.

Terrängträning i Tuthammar. Många nya fina hinder, men inslag av något slags båttema. Surfinbräda, ekor, segel.
Viktor höll i träningen, och som vanligt var den jätte bra. Många olika övningar som passade alla hästarna. Förmodligen så var denna träning den sista innan vi åker ner till LAG SM i fälttävlan. Men det känns bra för alla i terräng delen i alla fall. Nu framöver är det dressyren som vi ska slipa på. Men även lite banhoppning.

Lasse och Åsa har gjort en jätte fin film från terräng träning. Kolla in den på Tuthammarens hemsidan.
http://www.tuthammarensridcenter.se/Filmer/falttraning31juli09.wmv




Unique Store

Nu har vi hämtat ut våra fina grejer från Unique Store som har broderat och sponsrat oss. Här kan ni ser vår snygga utstyrsel för Lag SM 2009.






Fälttävlan i Runsten

En lyckad helg för samtliga ekipage från Björklinge RF. Tävlingen ägde rum på Runstens fina anläggning helgen den 25-26 Juli. Tävlingen anordnades av Stora Wäsby FRK. De som deltog från Björklinge var Emma Hagström/ Galliano som red i P70 klassen, precis utanför placering. Hanna van Ooijen / Mowglie och Frida Norelius/ Thincy som red i P80 klassen. Frida blev placerad som femma och Hanna var precis under strecket. Dessa två klasser var stilbedömning. Tove Eriksson/ Miclas Mysac deltog i P90 klassen, de tog ledning ända från dressyren med 45.8 straff och slutade även på detta resultat. Tredje raka vinsten i rad för Tove Eriksson och Miclas Mysac i P90. Även Hanna Zetterberg/ Gnistan red i P90 med felfri terräng. Det enda stor häst ekipaget som kom från BRF var Emeli Alm/ Kangaruu som red deb häst. Björklinge Ryttarförening vara mycket väl omtalat för sina duktiga ekipage. Och att vi verkar vara en klubb som framförallt satsar på ponny fälttävlan. Jätte kul att höra!

Här kommer bilder på alla BRF ekipage som tävlade i Runsten, på Stora Wäsby Fältrittklubbs tävling,

Tove Eriksson-Miclas Mysac, segrade P90 för ponny.


Frida Norelius-Thincy, palcerad femma i P80 stilbed.


Hanna van Ooijen-Mowglie, felfri i P80


Hanna Zetterbeg-Gnistan Felfri P90


Emma Hagström-Galliano, Felfri P70


Emeli Alm-Kangaruu, stor häst 90 cm.

En blogg.

Välkommen till brf sidans blogg, en blogg som framförallt kommer följa våra duktiga ponny ekipage till  LAG SM i fälttävlan som går i Dagstorp år 2009.
Jag som skriver bloggen heter Tove  Eriksson och jag ingår även i laget. de andra som ska rida med i laget från Björklinge RF heter Hanna Zetterberg och Frida Norelius.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0