Svenskt fälttävlans program 2007

Nu har vi alla klarat första steget i denna tävling. Dressyr momentet är avklarat! Spänningen har släppt och nu väntas hoppningen imorgon, men nog kommer det komma nya nerver smygande inatt.

Om vi ska sumera dagens resultat så gick det bra!

Hanna Zetterberg-
Tyckte Gnistan kändes dålig på framridningen och något slö. Men inne på banan vaknade hon upp, de red på fin fina 53,3 straff alltså 64%. Inga stora missar och det såg väldigt fint ut!

Sarah Sandberg - Red sin C-ponny Asterix II, hon var nöjd med dagens resultat och slutade på 57 straff. Absolut godkänt av våran duktiga inånade kompis från Skästa!

Frida Norelius - Thincy var på bra humör men domaren tyckte honb var lite långsam, hon vill tyligen ha ett program med högre tempo. De red på 48 straff, 68%. De ligger även på placering i sin klass! Bra gjort.

Tove Eriksson - Var verkligen super nöjd med framridningen, Mysac var riktigt alärt och fin att rida. Detta skulle kunnat gått riktigt bra. Dock så såg Mysac "spöken" vid domaren och spände sig väligt mycket där. Travprogrammet var  bra, men galopp programmet destå sämre. De red på 66% och 50,3 straff. Precis utanför palcering, det är 7 placerade och Tove ligger på en åttonde plats.

Så alltså efter första dagen har Team Björklinge RF 151, 6 straff ovch ligger därmed 11:a av 23 lag. Helt godkänt, det är väldigt tajt upp sen till tredje plats. En rivning eller två för de andra lagen gör så att Björkllinge RF kommer upp i listan mot toppen!

Här kan ni se fullständiga resultat:
http://www.dagstorp.nu/SM/Dokument/090821.html






Det regnade väldigt mycket inatt och det satte sina spår på dressyr banan och på Thincy benvärmare. De var skinanade vita och totalt fluffiga som sockervadd! Men här har vi då en "Extrem Makeover", fast åt det motsatta hållet...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kul att det går bra! hoppas ni kan plocka placeringar under helgen :)

2009-08-21 @ 21:48:26
URL: http://sofiesdressyr.blogg.se/
Postat av: Lisa

Gud vad kul att det går bra ! Lycka till ! Och rid så det ryker ! :D

2009-08-22 @ 10:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0